Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Zakózseb

Cégünk egyedülálló áruválasztékkal rendelkezik, ahol a legkülönlegesebb egyedi igényeket kielégítő közbélésektől, a középkategóriás árucikkeken keresztül, egészen az olcsó kategóriás termékekig minden megtalálható.

A ruhagyártás egyre magasabb szintű igényeinek és a közbélés gyártás folyamatos, gyors fejlődésének köszönhetően rengeteg fajta közbélés jött létre. A prémium minőséget képviselő vászon anyagok széles körben való felhasználást biztosítanak.
Az általunk forgalmazott vásznak elsősorban zakózseb valamint nadrágzseb kialakítására szokás alkalmazni. Termékeink értékesítése után a tényleges gyártási folyamatban is figyelemmel kísérjük közbéléseink viselkedését.

A zakózseb készítéséhez kiváló megoldás nagy kopásállósággal rendelkező vászon anyagok felhasználása. A zakózseb vászon kiváló anyagszerkezetének köszönhetően időtálló és tartós megoldás. Többszörös mosás és nagyobb igénybevétel mellett is hibátlanok maradnak, illetve megtartják remek kialakításukat is.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Zakózseb