Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Ragasztósháló

Az Interlining Hungary Kft. papírhordozóra rögzített ragasztóhálót vagy más néven fátyolkát , kétoldalas ragasztót is forgalmaz.

Ragasztóhálót két minőségben és változatos szélességben kínálunk a különböző felhasználási területek igényeinek megfelelően.

A ruhagyártás igényeinek megfelelően a különböző felhajtásokhoz,rögzítésekhez 1-1,5-2 cm szélességben kínálunk ragasztóhálókat.

Két szövetréteg egymáshoz ragasztásához, patchwork készítéshez, foltvarráshoz ajánlott vasalható papírhordozós ragasztóhálóink 90cm-es és 150cm szélességben rendelhetőek. Foltvarrásnál ezek a papír hordozós ragasztóhálók nagyon praktikusan használhatók a különböző applikációk ideiglenes rögzítéséhez.

Használata egyszerű! Csak rá kell vasalni a felvarrni kívánt anyagra, papírhordozóval együtt kiszabni a mintát,lehúzni a papírt, majd rávasalni az applikációt a kívánt helyre. Ez a kétoldalas ragasztó rögzíti a rátétet a körbevarrás megkönnyítésére!

Cikkszám: NP35-90
Szélesség: 90 cm
Súly: 0 gr/m2
Véghossz: 100 fm
További információk megtekintéséhez jelentkezzen be!
Bejelentkezés
« 1 »