Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Rólunk

Az Interlining Hungary Kft. textil,méterárú nagykereskedés fő profilja a korszerű ruhagyártásban nélkülözhetetlen és a készáru minőségét alapvetően meghatározó ruhaipari kellékek forgalmazása.

rolunk.jpg

Az Interlining Hungary Kft 2003-ban alakult Magyarországon. A cég ügyvezető igazgatója Toma Ferenc, aki 1994-óta aktív résztvevője a méteráru nagykereskedelemnek. Központi telephelyünk Budapesten a IV. kerület Óradna u. 9. cím alatt található az Újpesti Ipari Park egyik új, modern csarnokában , a Textil Trade-ben. Telephelyünk személygépkocsival, teherautóval és kamionnal is rendkívül könnyen és gyorsan megközelíthető (behajtási engedély nélkül!). Az M0-ás körgyűrű Káposztásmegyer – Újpest lehajtójához közel , kényelmes, biztonságos, ingyenes parkolási lehetőségekkel várjuk partnereinket.

rolunk2.jpgVállalkozásunk elindításánál fő célkitűzésünk volt , hogy egy a közbélés kereskedelemben egyedülálló áruválasztékkal rendelkező „ közbélés specialista” nagykereskedést hozzunk létre.

Cégünk megalakulása óta dinamikusan fejlődik . Jelenleg 12 gyártó közbéléseit,kellékeit forgalmazzuk márka függetlenül.

Beszállító partnereink között megtalálhatóak a legmagasabb technikai színvonalú csúcsminőségű termékeket előállító és az egyszerűbb tömegtermeléshez megbízhatóan használható árukat előállító üzemek egyaránt.
Választékunkban ennek köszönhetően a legkülönlegesebb egyedi igényeket kielégítő közbélésektől, a középkategóriás árucikkeken keresztül, egészen az olcsó kategóriás termékekig minden megtalálható.

rolunk3.jpgVásárlóink folyamatos , zavartalan áruellátásának biztosítása érdekében hatalmas mennyiségű árut tartunk raktáron. Az általunk eladásra kínált termékek azonnal foghatóak, kipróbálhatóak, megvásárolhatóak. Raktárkészletünk segítségével biztosítani tudjuk a legnagyobb ruhagyárak ill. viszonteladók folyamatos megbízható áruellátását belföldön és külföldön egyaránt.

Üzletpolitikánk része, hogy a közbélés gyártás legújabb fejlesztéseit folyamatosan figyelemmel kísérjük. Tudjuk, hogy az általunk forgalmazott közbélések a ruhagyártás láthatatlan, de a készáru minőségét alapvetően meghatározó kellékei. Ezért a legújabb ragasztóanyagokat, hordozóanyagokat igyekszünk elsőként a partnereink részére elérhetővé, tesztelhetővé tenni. Változó világunkban az információ egyre nagyobb érték! A legjobb gyárak összes új fejlesztésének folyamatos ismerete nagy mértékben javíthatja partnereink versenyképességét a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt!

Választékunkban megtalálhatóak

 • közbélések,
 • bevasalható közbélések,
 • ragasztós közbélések,
 • pafixok,
 • vetexek,
 • mellvásznak,
 • vásznak,
 • zsebanyagok,
 • vatelinek,
 • bevasalható szalagok
 • és egyéb textilipari kellékek.

rolunk4.jpgIgyekszünk a vásárlóinkkal jó partneri viszonyt kialakítani. Célunk, hogy törzsvásárlóinkat családias légkörben tudjuk kiszolgálni, hiszen így tudjuk igényeiket megismerni, és így tudjuk az elvárásaiknak minőségben, ár-érték arányban legjobban megfelelő kellékeket megtalálni,ajánlani. Partnereink igényeit figyelemmel kísérve áruválasztékunkat folyamatosan fejlesztjük, növeljük. Egyedi igényeket kielégítő különleges közbélések beszerzését is vállaljuk.

Ha termékeink, áruválasztékunk felkeltette érdeklődését , kérjük keressen meg minket elérhetőségeinken. Reméljük Önt is hamarosan törzsvásárlóink körében köszönthetjük!