Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Nadrágzseb

A ruhagyártás egyre magasabb szintű igényeinek és a közbélés gyártás folyamatos, gyors fejlődésének köszönhetően rengeteg fajta közbélés jött létre. A prémium minőséget képviselő vászon anyagok széles körben való felhasználást biztosítanak. Cégünk egyedülálló áruválasztékkal rendelkezik, ahol a legkülönlegesebb egyedi igényeket kielégítő közbélésektől, a középkategóriás árucikkeken keresztül, egészen az olcsó kategóriás termékekig minden megtalálható.

Az általunk forgalmazott vásznak elsősorban nadrágzseb valamint zakózseb kialakítására szokás alkalmazni. Termékeink értékesítése után a tényleges gyártási folyamatban is figyelemmel kísérjük közbéléseink viselkedését.

A nadrágzseb vászon kiváló anyagszerkezetének köszönhetően időtálló és tartós megoldás. Többszörös mosás és nagyobb igénybevétel mellett is hibátlanok maradnak, illetve megtartják remek kialakításukat is. A nadrágzseb anyagok több változatban és vastagságban is elérhetőek, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő alapanyagokat. Lakossági és ipari felhasználásra is egyaránt.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Nadrágzseb