Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Miért érdemes az Interlining Hungary Kft.-t választani?

mierterdemes1.jpgCégünk a közbélés kereskedelemben egyedülálló áruválasztékkal rendelkezik. Jelenleg 12 gyártó közbéléseit forgalmazzuk márka függetlenül, az egyes márkák felé való elkötelezettség nélkül.

Folyamatosan szem előtt tartjuk a világpiac változásait és a legújabb technikai fejlesztéseket. Beszállító partnereink között megtalálhatóak a legjobb gyártók, legmagasabb technikai színvonalat képviselő és az egyszerűbb tömegtermelési igényeket kielégítő üzemek is.

mierterdemes2.jpgKijelenthetjük, hogy nem létezik olyan gyártó aki „mindenben a legjobb”. Mindegyik közbélésnek, bevasalható közbélésnek, pafixnak, vetexnek, mellvászonnak, vászonnak, zsebanyagnak megvan a „specialistája”. Mi már tudjuk, hogy egy árucikk előállításában ki a legjobb minőséget előállító, ki a legolcsóbb vagy éppen ki készíti a legjobb ár-érték arányú közbélést.

Ezeknek az egyedülálló információknak a birtokában tudunk segíteni partnereinknek, megtalálni az igényeiknél leginkább megfelelő kellékanyagokat, közbéléseket, bevasalható közbéléseket, ragasztós közbéléseket, ragasztós szalagokat, zsebanyagokat. Őszintén elmondjuk tapasztalatainkat

Mi nem egyszer próbálunk eladni valamit Önnek!
Mi minden meglévő és potenciális új partnerünkkel hosszú távon szeretnénk együtt dolgozni!