Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Mellvászon

A különböző textil és méteráru anyagok hatalmas választékának köszönhetően sokoldalú és egyedi megoldásokat lehet kialakítani. Ezek nem csak dekorációs célokra alkalmazhatóak, hanem felsőruházati megoldások készítésére is. Ezen anyagok közé tartozik többek között a mellvászon is, amelyet elsősorban az öltöny gyártásban használnak. Cégünk kínálatában megtalálhatóak többek között a klasszikus merevebb, valamint a lágyabb, vékony, könnyített mellvászon anyagok is.

A minőségi mellvászon anyagok segítségével az öltönyök elegáns tartással fognak rendelkezni. Kiváló alapanyaguknak és anyagszerkezetüknek köszönhetpen időtálló, tartós és strapabíró megoldást biztosítanak. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező mellvászon anyagok nagyobb igénybevétel, valamint többszörös mosás után is megőrzik remek kialakításuk és hibátlan megjelenésüket, ennek köszönhetően kiváló kiegészítői lesznek bármely öltönynek, zakónak, blézernek.

A mellvászon anyagok több méretben, stílusban, valamint vastagságban is elérhetőek, ennek köszönhetően garantált, hogy mindeki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő változatokat. A mellvászon, széles választékának köszönhetően, ideális lakossági, ipari, valamint kereskedelmi felhasználásra is. A minőségi anyagok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, lehetővé téve, hogy a végeredmény ne csak időtálló és tartós, hanem gazdaságos is legyen.

A kiváló mellvászon anyagok könnyedén kombinálhatóak más anyagokkal is, így egyszerű és könnyű munkavégzést tesznek lehetővé. Strapabíró és hosszú távon is hibátlan megoldást biztosítanak. A minőségi mellvászon anyagok ragasztós, valamint rávarrós megoldások kialakítására is könnyedén fel lehet használni, így valóban sokoldalú felhasználást biztosítanak. Nagy szakítószilárdságuknak köszönhetően pedig a végeredmény nem csak gazdaságos, de időtálló és tartós is lesz.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Mellvászon | Mellvászon borító ragasztós | Mellvászon borító rávarrós |