Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Közbélések raktárról

Az Interlining Hungary Kft. honlapján bemutatott közbélések, zsebanyagok, mellvásznak (ami nem a teljes áruválasztékunk, csak annak reprezentatív, a fő típusokat bemutató része.) megtekinthetőek és megvásárolhatóak a Textil Trade - ben található nagy, jól felszerelt, modern raktáráruházunkban.

  • Folyamatosan bővítjük áruválasztékunkat, de ha olyan közbélésre, vászonra, bevasalható kellékre lenne szüksége, ami nem szerepel kínálatunkban, akkor is nyugodtan keressen meg minket!
  • Segítünk az Ön igényeinek leginkább megfelelő közbélés beszerzésében.
  • Az új árucikk felkutatása és kipróbálása után pedig vállaljuk, hogy folyamatosan raktárkészleten tartjuk az Ön zavartalan ellátásához szükséges mennyiséget!

kozbelesek.jpgA ruhaiparban a zavartalan folyamatos gyártáshoz, elengedhetetlen egy megbízható, a szükséges közbéléseket, folyamatosan jó minőségben, versenyképes áron, megfelelő mennyiségben raktárkészletről akár azonnal is biztosítani tudó beszállító partner.


Hatalmas raktárkészletünk záloga, hogy üzleti partnereink közbélés, bevasalható közbélés, ragasztós közbélés, mellvászon, zsebvászon ellátása zavartalan legyen. Tekintse meg raktáráruházunkat! Érdemes!