Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Közbélés

A kiváló alapanyagok felhasználásával készülő közbélések segítségével időtálló és hosszú távon keresztül is hibátlan megoldásokat lehet kialakítani. Cégünk forgalmazásában minőségi közbélések hatalmas választéka érhető el, amelyeknek köszönhetően ipari, kereskedelmi, valamint lakossági felhasználásra is garantáltan megtalálhatóak a legjobb anyagok. Ezek az anyagok tehát valóban sokoldalú és széles körben való felhasználást biztosítanak.

Készletünkben megtalálhatóak többek között a mellvászon, vatelin, valamint ragasztós és rávarrós közbélések is egyaránt, amelyek segítségével garantáltan tartós és strapabíró megoldásokat lehet kialakítani. A minőségi közbélések könnyedén kombinálhatóak más anyagokkal is, ennek köszönhetően valóban egyedi és páratlan lesz a végeredmény. A több méret és színválaszték biztosítja, hogy mindenki meg fogja találni az igényeinek legjobban megfelelő anyagokat.

A közbélések könnyedén megmunkálható, egyszerűen felhasználható anyagok, amelyek ennek köszönhetően gyors és egyszerű munkavégzést tesznek lehetővé. Kiváló alapanyaguknak, illetve erős anyagszerkezetüknek köszönhetően többszörös mosás után, valamint nagyobb igénybevétel mellett is megőrzik hibátlan megjelenésüket, így hosszú távon keresztül is elegáns és hatékony segítséget nyújtanak. A közbélések remek ár-érték aránnyal rendelkeznek, ennek köszönhetően nem csak minőségi, de gazdaságos megoldások kialakítását teszik lehetővé.

Cégünk választékában a minőségi közbélések garantáltan magas színvonalat, valamint kiváló ár-érték arányt biztosítanak. Ezeknek köszönhetően segítségünkkel senkinek sem kell lemondania tartós, minőségi és gazdaságos megoldásokról. A közbélések folyamatosan igazán kedvező árakon érhetőek el, így kisebb, valamint nagyobb költségvetéssel rendelkezők is garantáltan megtalálják nálunk a számukra legjobban megfelelő megoldásokat.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érik el:

Közbélés |