Akciók, Újdonságok, Híreink

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Új termékünk: kétoldalas ragasztó

Az Interlining Hungary Kft tovább bővíti árukínálatát. Június elejétől megkezdjük a textiliparban használatos papírhordozóra rögzített ragasztóháló ( fátyolka ) vagy más néven kétoldalas ragasztó forgalmazását.

Tovább

Facebook / Twitter

Balni

Beszállító partnereink között megtalálhatóak a legjobb gyártók, legmagasabb technikai színvonalat képviselő és az egyszerűbb tömegtermelési igényeket kielégítő üzemek is, így cégünk a közbélés kereskedelemben egyedülálló áruválasztékkal rendelkezik. Nagykereskedésünkben megtalálható a kabátgyártás és öltönykészítés során a karöltőbe bevarrható balni anyag.

A finom anyagok az igényes mellrész kialakítások és karkivágások esetében a ujj szép illesztése gyakran nagyon nehéz feladat, gyakran komoly kihívásokat rejt. Az egyedileg megtervezett balnicsíkok használatával az ujj kidolgozása a klasszikus felsőruházatban egyszerűbbé válik.

Nagykereskedésünk választékában eredeti szivacsos és egyszerűbb tűzött balnikat is megtalálhat a minőségi felsőruházat készítéséhez. Segítségével a stílus, illetve a forma is hosszan megtartható.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken értheti el:

Balni